Canonical on julkaissut kolmannen Ubuntu-version Microsoft Storessa. Tuoreimman version nimi on yksinkertaisesti pelkkä ”Ubuntu”.

Windows Subsystem for Linuxin käyttäjille on tarjolla melkoisesti eri vaihtoehtoja. Käyttäjä voi valita Linux-jakelukseen esimerkiksi OpenSUSE:n, Ubuntun, Kali Linuxin tai Debianin.

Ubuntua Microsoftin kaupasta on saatavilla peräti kolmena eri versiona: Ubuntu, Ubuntu 16.04 sekä Ubuntu 18.04. Jokaisella on oma tarkoituksensa, MSPowerUser kirjoittaa.

Ubuntun numeroidut versiot on tarkoitettu niille käyttäjille, jotka haluavat käyttöönsä Ubuntun tietyn version, esimerkiksi 18.04:n. Jos tarkoituksena on yksinkertaisesti käyttää aina viimeisintä Ubuntu-versiota, tulee käyttäjän valita äskettäin kauppaan ilmestynyt ”Ubuntu”.

”Ubuntu” sisältää käyttöjärjestelmän viimeisimmän lts-version sekä sen tulevat ”välipäivitykset”, käytännössä siis esimerkiksi Ubuntu 18.04.1 LTS:n, joka on tarkoitus julkaista heinäkuun loppupuolella. Sovellus sopii parhaiten heille, jotka haluavat aina käyttöönsä pitkäaikaisesti tuetun Ubuntun tuoreimman version. Viimeisin lts-versio on huhtikuussa julkaistu 18.04 LTS.