Huijarit ovat Call of Duty: Warzone -pelin syöpä, johon ei ole tuntunut millään löytyvän hoitokeinoa. Peliyhtiö Acitivision on potkinut vilpillisiä pelaajia pellolle minkä ehtii, mutta uusia huijareita tulvii sisään vähintään samaa tahtia. Nyt erityisesti Call of Duty -pelisarjaa varten on kuitenkin kehitetty uusi huijauksenestojärjestelmä: Ricochet.

Yksi osa Ricochetia on kerneliajuri, jonka on määrä auttaa huijarien tunnistamisessa. Ajurilla narautetaan tosin vain pc-pelaajia, mutta alustojen välisen pelimahdollisuuden myötä uudistuksesta luvataan olevan hyötyä myös konsolipelaajille. Kerneliajuri tulee ensimmäisenä käyttöön Warzonessa Pacific-päivityksen yhteydessä ja myöhemmin Call of Duty: Vanguardissa.

Eurogamer huomauttaa, että kernelitasolle tunkeutuvat huijauksenestojärjestelmät ovat saaneet aiemmin ristiriitaisen vastaanoton esimerkiksi Valorant- ja Doom Eternal -peleissä. Syynä on se, miten syvälle pelaajan järjestelmään ohjelmisto pääsee sukeltamaan. Activision kuitenkin vakuuttaa, että huijauksenesto kytkeytyy päälle ainoastaan Call of Duty: Warzonen ollessa käynnissä ja että kerneliajuri raportoi vain CoD-peliin liittyvistä havainnoista.

Lisäksi Activision ottaa Ricochetin myötä käyttöön uusia palvelinpuolen työkaluja, joiden on määrä kehittää huijarien tunnistamiseen käytettävää analytiikkaa sekä näiden poistamiseen liittyviä prosesseja. Palvelinpuolen estotoiminnot tulevat ensin Vanguardiin ja myöhemmin tänä vuonna Warzoneen.