Vasta julkaistun tappelupeli Marvel vs. Capcom: Infiniten kuningasottelija on haussa. Yksi Battle for the Stones -turnauksen osakilpailuista pidettiin Torontossa viime viikonloppuna. Canada Cup -osakilpailu ei kuitenkaan mennyt toivotulla tavalla, kiitos röyhkeän huijarin.

Kotaku kertoo, että Jose ”PC Marvel God” Aldape pärjäsi hienosti Ultimate Marvel vs. Capcom 3 -kisassa aiemmin tänä vuonna pidetyssä Evo 2017 -tapahtumassa. Aldapen harmiksi osaaminen yhdessä pelissä ei tarkoita pärjäämistä toisessa. Niinpä Aldape tipahti Canada Cupista jo ensimmäisen ottelun jälkeen.

Aldape ei kuitenkaan luovuttanut suosiolla, saati noudattanut Battle for the Stonesin sääntöjä.

Turnaukseen saa osallistua kuka tahansa, mutta jokainen saa vain yhden yrityksen. Aldape kiersi tämän säännön osallistumalla Canada Cupiin uudelleen ystävänsä Lina ”Holy Order Troll” Crawfordin sijasta.

Tällä kertaa Aldape oli voittoisa ja pieksi vastustajiaan iloisesti, ilkkuen koppavasti kameralle.

Juuri kameran ansiosta hän jäi huijauksestaan kiinni, sillä Aldapen naama näytti kanssakilpailijoista epäilyttävän tutulta, vaikka pelaajan nimimerkki olikin selvästi eri kuin aiemmin.

Koska Aldape ei Battle for the Stonesin sääntöjen mukaan olisi saanut pelata uudelleen, Canada Cupilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin diskata hänet. Koska Aldape diskattiin, hänen pelinsä mitätöitiin. Koska hänen pelinsä mitätöitiin, yksi koko turnauksen sektoreista oli pelattava uusiksi.

Parhaan 16 pelaajan joukkueen mukaan päässyt Eliver ”KillerKai” Ling saikin huonoja uutisia.

Ling oli voittanut Aldapen karsintakierroksen aiemmassa vaiheessa. Koska Aldapen pelit diskattiin, myös Lingin voitto hylättiin, ja hän joutui kamppailemaan kärkipaikoista uudelleen.

Uusintapelikierroksella Ling hävisi pelaajalle jonka hän oli aiemmin voittanut, ja tällä kertaa Ling tipahti turnauksesta.

Aldapen kikkailu maksoi siis paitsi Canada Cupille uskottavuutta, myös Aldapelle ja Crawfordille mainetta, ja Lingille tämän koko mahdollisuuden voittoon.

Aldape pyyteli tapahtumaa nöyränä anteeksi. Hän oli suhtautunut uusintayritykseensä yhtenä isona vitsinä, odottaen häviävänsä saman tien. Aldape sanoo, ettei hän aavistanut miten paljon riesaa kikkailusta voisi muille olla.

Lue Marvel vs. Capcom: Infiniten peliarvio täältä.