Adoben Photoshop on monimutkainen ja hankalasti sisäistettävä kuvankäsittelyohjelmisto. Microsoftin Paint taas yksinkertainen ja näppärä.

Pat Hines kertoo olleensa surkea Photoshopin ja muiden sovellusten kanssa, joten hän päätti hioa Paint-taitojaan pitkien yövuorojensa aikana sairaalassa. Hines kertoo käyttäneensä vain Paintia jo yli kymmenen vuoden ajan, joten miksi vanha koira ei voisi samalla opetella muutamia uusia niksejä?

Lopputuloksena syntyi kieltämättä hienoja taideteoksia, joita Hines käytti kauhuromaaninsa kuvitukseen. Vaikka Hinesin kädenjälki ei aivan muistutakaan digitaalisen taiteen kuuluisimpia teoksia, on kyseessä silti mukiinmenevää grafiikkaa ottaen huomioon sen luontiin käytetyn työkalun harvat ominaisuudet.

Mikäli epäilet Hinesin huijanneen ja käyttäneen työhönsä jotain muuta kuvankäsittelyohjelmaa, suosittelee Hines zoomaamaan kuvaa tarkemmin tai vierailemaan hänen Deviantart-sivustollaan, jossa mies opastaa vastaavanlaisen taiteen luontiin kuva-kuvalta-ohjeilla, BoredPanda kirjoittaa.

Hinesin kauhuromaani on nimeltään Camp Redblood And The Essential Revenge. Romaani kertoo nuorisoleiristä, mutta ei aivan perinteisestä ”rippileiristä”. Camp Redbloodin ympäristössä on aaveita ja hirviöitä, minkä lisäksi leiri on täytetty tyypillisillä teineillä, joiden ainoana tarkoituksena on hankkiutua humalaan ja nauttia lihan iloista.