Kyseiset lehdet ilmestyivät vuosina 1987–1991, ja edustivat aikaa ennen erillistä pelilehdistöä. Pelit-vuosikirjojen suosio oli niin suurta, että ne toimivat alkusysäyksenä Bitistä irronneelle Pelit-lehdelle, joka näki päivänvalon vuonna 1992 ja porskuttaa edelleen vahvasti.

Aakkosjärjestykseen laitettuja arvioita voi vapaasti lukea Ylärakkolan Solvalou.com-sivustolla. Ylärakkola on laittanut arviot helppokäyttöisen hakukoneen alle, jota saa rajattua erikoislehden sekä nimen mukaan.

Lisäys klo 15:21 – Suoraa päätä muualla julkaistua aineistoa ei tietenkään saa verkkoon laittaa. Ylärakkola kertoo selvittäneensä peliarvosteluiden tekstiosuuden oikeuksien kuuluvan arvosteluiden alkuperäisille kirjoittajille. Nämä ovat omasta puolestaan antaneet oikeuden julkaista arvostelut nyt verkossa. Oikeuksien omistajia kehotetaan ottamaan epäselvissä tapauksissa yhteyttä Solvalou.comin kautta.

Kokoelman miinuspuoli lienee se, että jutut ovat mustavalkoisia. Lehtiä ei myöskään pääse selaamaan ja siten ihastelemaan painosten taittoa ja kuvitusta.

Peliluola kiittää ja kumartaa. Ihastelemme myös Solvalou-sivuston retrorakkaudesta kertovaa nimeä.

Tästä se kaikki lähti: Mikrobitin ensimmäinen Pelit-vuosikirja.