Teslojen peruutuspeileissä on jo vuosien ajan spekuloitu olevan piilotettuja kameroita, jotka on suunnattu auton ajajaa ja matkustajia kohden. Huhut ovat osoittautuneet paikkansapitäviksi.

Toimitusjohtaja Elon Muskin mukaan kameroilla voi olla tulevaisuudessa useita käyttötarkoituksia. Ne sopisivat robottitakseihin sekä esimerkiksi henkilöiden automaattiseen tunnistamiseen, jolloin ergonomiaan liittyvät ajoasetukset voitaisiin säätää automaattisesti sopiviksi. Musk on todennut myös, että kameraa voisi hyödyntää vaikkapa karaokesessioiden tallentamiseen.

Ilmeisesti Muskin suunnitelmissa on myös, että Tesloissa voisi tulevaisuudessa käydä videoneuvotteluja. Teslan toimitusjohtaja totesi Twitterissä, että ominaisuus tullaan ”ehdottomasti” toteuttamaan tulevaisuudessa.

Nähtäväksi jää, voiko videoneuvotteluihin osallistua myös autoa ajaessa. Osa Teslan ”viihdeominaisuuksista” kuten Netflix ja erilaiset pelit on rajoitettu käytettäväksi ainoastaan auton ollessa pysäköitynä. Karaoke-sovellusta sen sijaan voi käyttää ajaessakin – lyriikkojen vilkuilua keskikonsolin näytöltä suositellaan kuitenkin vain matkustajille, ei kuskille.