Kaikkiaan ilmaiseksi jaeltavan Sigilin luvataan sisältävän yhdeksän yksinpelattavaa tasoa, minkä lisäksi luvassa on saman verran moninpelikivaa.

Sigilin pelaaminen edellyttää, että pelaajalta löytyy myös alkuperäinen Doom. Tarjolle tulee myös erilaisia maksullisia ja fyysisiä keräilyversioita, jotka sisältävät ylimääräistä rompetta, kuten kitaristilegenda Bucketheadin varta vasten Sigiliä varten kirjoittaman kappaleen.

Lisätietoa Sigilistä ja kehittäjä Romeron haastattelu löytyvät täältä. Näihin kannattaa perehtyä hyvissä ajoin ennen joulupöytää ja ensi vuoden helmikuuta, jolloin modi on tarkoitus julkaista.

Doom oli ilmestyessään superhitti. Ensimmäisen persoonan kuvakulmasta kuvattu hurmeinen verieepos viillinnytti niin lapset kuin aikuisetkin. Pelissä oli tuohon aikaan uskomattoman realistisen kuuloiset ääniefektit, mutta vain mikäli tietokoneen sisuksista löytyi äänikortti.

Lue myös: Yksi kaikkien aikojen peleistä täyttää 25 vuotta – F-Securen Hyppönen: ”90-luvulla koneemme käynnistyivät suoraan Doomiin”