NBC News kirjoittaa, että Louisianan osavaltion kuvernöörinvaaleja kommentoiva konservatiivisen mediapersoona Lori Hendryn tviitti ei näyttänyt alkuun saavan huomiota, mutta keräsi myöhemmin 8000 uudelleenjakoa ja 20 000 tykkäystä. Hendry väitti heti äänestyksen päätyttyä tekemässään tviitissä demokraattipuolueen huijanneen vaaleissa. Hän viittasi demokraattikuvernöörien valintaan Lousianassa ja viikkoa aiemmin Kentuckyssä.

Myöhemmin Hendry selitti, että hänestä oli epäilyttävää, että molemmissa osavaltioissa valittiin kuvernööriksi demokraatti, vaikka osavaltion senaattiin äänestettiin republikaanienemmistö ja yleisen syyttäjän paikkakin meni republikaaneille. Muuta perustetta hänellä ei ollut ja hän sanoi, että kyse oli tunteesta, että tässä on jotakin outoa.

Analytiikkayhtiö VineSight arvioi, että puolet tviitin uudelleenjakajista vaikutti olevan automatisoidusti toimivia tilejä.

VineSightin mukaan vastaavaa bottitoimintaa on näkynyt myös Kentuckyn ja Mississippin kuvernöörinvaalien liepeillä. Tarkalleen ottaen kyse on ihmisten ja automaation toimintaa sekoittavista tileistä, joista siksi puhutaan kyborgeina. Kun ihminen tviittaa tililtä aika ajoin, ne vaikuttavat vähemmän epäilyttäviltä ja saattavat onnistua huijaamaan botintunnistusalgoritmejä.