Rod Ferguson kertoi Game Informerin haastattelussa, että hän ei syttynyt Fortnitelle, kun sitä hänelle aikanaan ideana esiteltiin. Ferguson oli tuolloin Epic Gamesilla töissä ja kehityksestä vastaavan johtajan asemassa vieläpä.

Ferguson myöntää, että Fortnite ei olisi yltänyt hänen laatuvaatimuksiinsa. Siksi hän olisi halunnut panostaa Save the Worldiin, jonka työstämisessä oli haasteita. Save the World oli ideoitu jo 2011 sisäisessä game jam -tapahtumassa, mutta se julkaistiin vasta kuusi vuotta myöhemmin vuonna 2017 ja silloinkin varhaisena esiversiona (early access).

Nykyisin Ferguson on töissä Gears 5:ttä kehittävällä The Coalitionilla. Hän ei ehtinyt nauttia Fortniten suosiosta Epicillä, mutta se ei näytä pahemmin miestä harmittavan.

“Niinpä kun ihmiset kysyvät, että eikö tunnu pahalta, että lähdit, niin vastaan ei. Teidän pitäisi olla onnellisia siitä, koska se peli, jota rakastatte – josta tuli maailmanlaajuinen hitti – ei olisi koskaan syntynyt, jos olisin jäänyt Epicille”, Ferguson myöntää.