Kiinalainen ZTE on julkaissut Axon 20 5G -mallin. Puhelinmaailman huomio kiinnittyy uutuudessa lähinnä yhteen asiaan: etukameran sijaintiin. Perinteisten ratkaisujen sijasta laitteen 32 megapikselin kamera on piilotettu näkymättömiin puhelimen näyttölasin alle.

Vaikka laite on nyt julkaistu, ei valmistaja ole vielä esitellyt kameran toimintaa sen tarkemmin. Näyttölasin läpi otettavissa kuvissa on turvauduttu jos jonkinlaisiin teknisiin jippoihin, joten kuvien laatu ei oletettavasti yllä samalle tasolle perinteisten ratkaisujen kanssa. Esimerkiksi Oppo on esitellyt samanlaista teknologiaa, mutta sen prototyypillä otetut kuvat jättävät vielä paljon toivomisen varaa laadun suhteen.

Muiden ominaisuuksien suhteen luvassa ei ole sen suurempia erikoisuuksia. Puhelimen järjestelmäpiiri on Qualcommin Snapdragon 765G, muistia on mallista riippuen 6 tai 8 gigatavua ja tallennustilaa samoin 128 tai 256 gigatavun verran. Takapuolen neloiskameran pääkennossa on megapikseleitä 64, tulitukea se saa kahdeksan megapikselin laajakulmasta sekä kahden megapikselin makrokennosta ja kahden megapikselin syvyyskamerasta. Näytön koko on 6,92 tuumaa ja resoluutio 1080 × 2460 pikseliä. Akun kapasiteetiksi valmistaja ilmoittaa 4220 milliampeerituntia, pikalatauksella akun luvataan täyttyvän 60-prosenttisesti puolessa tunnissa.