OnePlus 2- sekä OnePlus X -älypuhelimien omistajia ärsyttää yhtiön niukka tiedotuslinja koskien uutta Android Nougat -päivitystä.

OnePlus ei ole koskaan virallisesti luvannut Nougat-päivitystä OnePlus X -mallille, mutta OnePlus 2:n omistajille on vakuutettu, että heidän laitteensa päivitetään tuoreimpaan Android-versioon. Lupaus on kuitenkin tehty jo lähes vuosi sitten, eikä sitä ole lunastettu, mikä ärsyttää asiakkaita.

OnePlus kieltäytyi Android Police -verkkosivuston pyytämästä kommentista. Yhtiö ei ole myöskään reagoinut mitenkään äkäisten asiakkaiden palautteisiin, joissa Nougat-päivityksen viivästyminen nostetaan esille.

OnePlus 3- ja 3T-mallit ovat jo oman Nougat 7.1.1 -päivityksensä saaneet. Suurten Android-käyttöjärjestelmäpäivitysten valmistelu vie luonnollisesti oman aikansa, mutta hiljaiselo tuskin on omiaan nostamaan asiakkaiden luottamusta, Neowin kirjoittaa.

Viimeksi OnePlus X -mallin omistajat joutuivat odottamaan Android Marshmallow -päivitystä vuoden päivät siitä, kun Google sen ensimmäistä kertaa virallisesti julkaisi.