Suomen pelit ja ratkaisuottelut ovat vapaasti katsottavissa MTV3-kanavalla, mutta kaikki 64 ottelua nähdäkseen pitää tilata C More Sport -paketti 24,95 euron kuukausihintaan. Samaan rahaan saa toki myös muuta urheiluviihdettä.

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet mainostaa virtuaalista kisakatsomoa. Tämä on saanut jo jotkin tahot intoilemaan ilmaisista MM-peleistä. Periaatteessa katselusta ei tarvitse maksaa, mutta pelit ruutuun saadakseen pitää palveluun tehdyllä pelitilillä olla vähintään euron verran rahaa.

Euroa tilille ei kuitenkaan voi luottokortilta tai pankkitililtä siirtää, vaan minimitalletus pelitilille on 10 euroa. Niin pientä summaa ei pelitililtä saa myöskään takaisin tilille, vaan rahaa on takaisinpäin siirtoa varten oltava joko 20 tai 30 euroa siirtotavasta riippuen.

Äkkiseltään voisi näillä reunaehdoilla kuvitella, että pelit saa näkyviin, kunhan lainaa peliyhtiölle kisojen ajaksi 20 euroa, jonka sitten siirtää itselleen takaisin kisojen päätyttyä. Käyttöehtojen mukaan rahalla pitää kuitenkin pelata vähintään kerran, jotta sen saa siirrettyä itselleen takaisin. Vedonlyöntitaidoista ja onnesta riippuu paljonko valuuttaa pelikassassa sitten kisojen jälkeen on.