BugTraq oli vähällä liittyä niin sanottuun 27-kerhoon esimerkiksi Jimi Hendrixin ja Kurt Cobainin seuraan. Vuoden 1993 marraskuussa päivänvalon nähneen postituslistan elonpäivät uhkasivat loppua noiden rocklegendojen tavoin 27 vuoden iässä.

ZDnet ehti jo kirjoittaa BugTraqin sulkemisesta, mutta pääsi ilokseen päivittämään parin päivän päästä uutistaan uudella tiedolla: Accenture Security on tarjoutunut pitämään listan hengissä, koska se tuntuu olevan yhä monille tärkeä.

BugTraq oli etenkin alkuvuosinaan elintärkeä tietoturva-ammattilaisille, koska se oli ensimmäinen paikka, josta sai keskitetysti hankittua tietoa haavoittuvuuksista. Usein kyse oli vieläpä haavoittuvuuksista, joita valmistajat eivät jostain syystä suostuneet paikkaamaan. Siksi BugTraq katsottiin toimivan hieman harmaalla alueella, koska jaetuista tiedoista saattoivat hyötyä väärintekijätkin.

Näin ainakin asian mielellään näkivät haavoittuvien ohjelmistojen ja laitteiden valmistajat. Haavoittuvuuksien julkistaminen pakotti ne paikkaustoimiin, joilta ne olisivat mieluummin välttyneet.

Vuosien varrella BugTraq on siirtynyt kädestä käteen kuin viestikapula useasti. Viimeksi ohjaksia on pidellyt tietoturvatalo Symantec, mutta lopulliselta vaikuttanut alamäki alkoi, kun Broadcom osti Symantecin vuonna 2019.