Amerikkalaisen Bosen historia yltää aina 1960-luvulle, jolloin yhtiö alkoi kehittää monikaiutinjärjestelmiä, joiden oli tarkoitus jäljitellä konserttisalien akustiikkaa yhdessä kuunteluhuoneen kanssa.

Vuodesta 1993 alkaen Bosen tuotteita on päässyt kokeilemaan lukuisissa eri myymälöissä ympäri maailmaa. Monille on tuttu Bose-kaupan demopiste, jossa esitellään yhtiön vastamelukuulokkeiden hurjaa suorituskykyä.

Muuttuneiden kulutustottumusten myötä Bosella on kuitenkin päätetty laittaa kivijalkapuoteja kiinni. ZDNetin mukaan peräti 119 Bose-myymälää on päätetty sulkea, joukossa on kauppoja niin Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Japanissa kuin Australiassakin. Jäljelle jää vielä 130 kauppaa, jotka sijaitsevat esimerkiksi Kiinassa, Arabiemiraateissa, Intiassa, Etelä-Koreassa ja Kaakkois-Aasiassa.

Yhtiön mukaan syynä muutokselle on dramaattinen muutos ostoskäyttäytymisessä, nykyisin Bosen tuotteita ostetaan enimmäkseen verkkokauppojen kautta. Cd- ja dvd-aikakauteen sopinut myymäläkonsepti ei enää nykyisellään ole toimiva. Liikkeiden lopettamisen myötä luvassa on myös irtisanomisia, mutta niiden määrää Bose ei ole kertonut julkisuuteen.