Lenovon Legion Phone Duel 2 -pelipuhelin on näyttävä ilmestys. Tavanomaisesta muotoilusta poiketen yhtiö on päättänyt sijoittaa laitteen keskeisimmät komponentit luurin keskelle, jossa on jopa pienoinen tuuletin vastaamassa viileistä pelisessioista.

Akkuja on tarjolla kaksi kappaletta, jotka on sijoitettu keskikyttyrän molemmin puolin. On käynyt kuitenkin ilmi, että tukevasta muotoilustaan huolimatta Lenovon peliluuri ei ole rakenteeltaan kaikkein kestävimmästä päästä.

Havainnon on tehnyt YouTubessa JerryRigEverything-kanavalla testaaja Zack Nelson, joka kestävyystestin päätteeksi taivuttaa puhelimen runkoa sormillaan. Yleensä vastaavanlaisessa paineessa puhelin saattaa taipua, ja joissain tapauksissa luurin näyttö saattaa poksahtaa rikki.

Sen sijaan Lenovo Legion Phone Duel 2 paukahtaa keskikyttyrän ja muun rungon välisestä taitekohdasta kahtia. Nopean tarkastelun päätteeksi Nelson päättelee, että laitteen heikkoudeksi muodostui rungon muovinen antennijuova.

Käy ilmi, että puhelin katkeaa samalla tavalla myös keskikyttyrän toiselta puolelta, jossa on vastaavanlainen antennijuova. Voit katsoa kestävyystestin täältä (taivutus kohdan 8:40 jälkeen).