LG on kertonut tuovansa markkinoille kolme huippuluokan näyttöä, jotka hyödyntävät upouutta teknologiaa.

Kyseessä ovat maailman ensimmäiset Nano IPS -tekniikkaa hyödyntävät näytöt. Aiemmin samaa tekniikkaa on käytetty televisioissa. Sen ansiosta näyttöjen luvataan täyttävän 98 prosenttia DCI-P3 -väriavaruudesta. Lisäksi näytöt täyttävät uuden DisplayHDR 600 -määrittelyn, eli ne kykenevät näyttämään HDR-kuvaa 600 nitsin kirkkaudella.

Trion huippumalli on 34WK95U, eli 34-tuumainen 5K-tarkkuuden näyttö. Sen resoluutio on 5120 x 2160 pikseliä, eli näyttö on selvästi leveämpi kuin 4K-paneelit. Kuvaa näytölle voi viedä Thunderbolt 3 -väylää pitkin, jolloin 5K-tarkkuuden kuva välittyy enintään 60 hertsin kuvataajuudella. Samaa kaapelia pitkin näytölle kulkee myös sen tarvitsema sähkö.

Keskiluokkainen versio 32UK950 on 32-tuumainen, ja se on tarkkuudeltaan ja kuvasuhteeltaan perinteinen 4K-näyttö. Laitteessa on myös Thunderbolt 3 -keskitin, jonka ansiosta sen perään voi kytkeä toisen näytön vain yhtä kaapelia käyttämällä.

Edullisin uutuuksista on tarkalta mallinimeltään 34GK950G. Nano IPS-paneelin tarkkuus on enää Quad HD, eli 2560 x 1440 pikseliä. Värimaailma toistuu edelleen kirkkaana Nano IPS -tekniikan ansiosta, ja etenkin pelaajat ilahtuvat NVIDIA G-Sync -tuesta.

Näyttöjen hintaa tai kauppoihin ilmaantumisen tarkkaa päivää valmistaja ei ole vielä kertonut.