StreamElementsin ja Arsenal.gg:n mukaan livestriimauksen suosio kasvoi maaliskuulta huhtikuulle 45 prosenttia. Vuoden 2019 huhtikuun lukemiin verrattuna nousua on peräti 99 prosenttia, kirjoittaa The Verge.

Tuntimääräisesti eniten kasvoi livestriimauksen kuiningas, Twitch. Sitä katsottiin huhtikuussa 1,645 miljardia tuntia, mikä on 50 prosenttia enemmän kuin maaliskuussa ja 101 prosenttia enemmän kuin huhtikuussa 2019.

Suosituinta Twitch-sisältöä oli huhtikuussa Valorant-peli, jonka koko julkaisu on rakennettu Twitch-palvelun ympärille: striimien seuraaminen oli ehtona sille, että pelin beetaversiota pääsi kokeilemaan.

Twitchin haastajista Facebook Gaming kasvoi maaliskuulta 72 prosenttia ja viime vuoden huhtikuuhun verrattuna 238 prosenttia. Twitchin vahvimman haastajan, YouTube Gamingin, osalta vastaavat prosenttiluvut olivat maltillisemmat, 14 ja 65. Microsoftin omistama Mixer puolestaan kasvoi maaliskuun ja huhtikuun välillä 15 prosenttia ja vuodentakaiseen huhtikuuhun verrattuna vain 0,2 prosenttia.