Lokakuussa PlayStation Plus -palvelussa tarjotaan tilaajille kaksi peliä veloituksetta.

Ensimmäinen on The Last of Us Remastered. Pelistudio Naughty Dogin mestariteos kertoo nuoren Ellien ja kyynistyneen Joelin matkan halki postholokaustisen USA:n, jossa sieni-infektion hulluksi ajamat ihmismutantit sekä vanhat kunnon ryöväritkin ovat jatkuvana uhkana.

The Last of Us on tunnelmallinen, näyttävä ja ennen kaikkea koskettava. Se onnistuu puhaltamaan päähenkilöihinsä sielua tavoilla, joista useammat muun pelinkehittäjät vain unelmoivat. Ja kun hahmoista välittää, heidän kohtaloistaan välittää, eikä pelin tarina ole suinkaan sieltä köykäisemmästä päästä.

Peliluola suosittelee The Last of Usia varauksetta, etenkin kun kyseessä on ihana Remastered-versio.

Toisena ilmaispelinä on ladattavissa PS4:n yksinoikeusbaseball, MLB The Show 19. Siitä ei Peliluola henkilökohtaisesti osaa sanoa mitään, mutta arvioiden perusteella kyseessä on varsin laadukas baseballspektaakkeli. Mikäli jenkkien kansallisurheilu yhtään kiinnostaa, MLB kannattaa kyllä poimia talteen. Ei näitä liiaksikaan asti tehdä.

Pelit ovat ladattavissa 1.–31.10.

Kaikkien pelien lataaminen ilmaiseksi edellyttää siis voimassa olevaa PlayStation Plus -tilausta. Muut joutuvat maksamaan peleistä normihinnan.

PS Plus -pelit on sidottu PS Plus -tilaukseen. Sen päättyessä pelit katoavat kirjastosta, kunnes tilaus aktivoidaan uudelleen.

Lisätietoja peleistä löytyy PlayStationin sivuilta, jahka kuu vain vaihtuu.