Kesäkuun Mikrobitti on julkaistu! Hae omasi kaupasta tai postilaatikosta. Uuden lehden voi tietenkin lukea myös digiversiona vaikka heti Bitin sivuilta tai sovelluksesta.

.

Amiga vai PC? Retrolehtien tuoreimmissa vanhoissa numeroissa nähtiin legendaarisia rintamalinjoja.

Retrobitti-osiossa on tarjolla Mikrobitti-lehtiä vuosilta 1984–1993, uusimpina lehtinä helmikuu & maaliskuu ’93!

.

Nämä laitteet ovat puhelinten tapaan siirtymässä kovaa vauhtia 5g-aikaan, mutta uusista verkoista on iloa ainoastaan taajamissa.

Testissä mukana Huawei E6878-870, Netgear Nighthawk M2 (MR2100), Netgear Nighthawk M5 (MR5200), TP-Link Deco X20-4G, ZTE MC7010 ja Zyxel NR2101.

Näiden laitteiden avulla voi vaikka ikuistaa pitkäkynsiä, tarkkailla mökki­pihalla liikkuvia eläimiä tai pitää silmällä toisaalla nukkuvaa lasta. Nämä kamerat toimivat myös puhelimen kanssa.

Testissä mukana Arlo Essential Spotlight, Reolink RLC-810A PoE, Reolink RLC-820A PoE, TP-Link Tapo C310 ja TP-Link Tapo C200.

Tien päälle lähtenyt Bitin toimittaja tutustui tietokonemuseoihin, pelihalleihin sekä flipperiluoliin myös Helsingin ulkopuolella.

Opasjutussa sen sijaan tarkastellaan sitä,

. Tiesitkö, että nämä 16 askaretta sujuvat myös kellon kautta?

Närästääkö Facebook, Twitter tai TikTok?

Pienellä penkomisella verkon syövereistä löytyy jos jonkinmoista alustaa, mutta osa palveluista on jo kaikenlaisten höyrypäiden hallinnassa.

Lyhyissä testeissä mukana muun muassa

, , -pelinäyttö, -tulostin, -läppäri, -varavirtasalkku sekä -kesäkaiutin.

**

Nämä kaikki siis mukana uudessa lehdessä – sekä paljon muuta. Tilaajat pääsevät lukemaan koko näköislehden heti osoitteessa

. Lehden yksittäiset jutut löydät verkkoartikkeleina samasta paikasta.

Tilaajien kannattaa huomata, että olemme tuoneet verkkoon myös retrolehtiä tähän mennessä vuosilta 1984-1993. Pääset lukemaan uusimmat vanhat retrolehdet osoitteessa

.

Muista tutustua myös Mikrobitin

. Pyrimme löytämään vastauksia lukijoiden lähettämiin kysymyksiin, ja mielenkiintoisimmat saattavat löytää tiensä jopa lehteen.

P.S. Mistä haluaisit lukea jatkossa? Onko sinulla kehitysehdotuksia tai juttuvinkkejä? Lähetä meille palautetta

, Mikrobitin sivuilla tai .