Suomalainen kuluttaa mobiilidataa enemmän kuin ruotsalainen, norjalainen ja tanskalainen yhteensä, pohjoismaisten viestintäviranomaisten tilastot osoittavat. Keskimäärin suomalainen lataa ja lähettää mobiilidataa kuukaudessa 16 gigatavua. Liittymiä Suomessa oli 39 sataa asukasta kohden vuoden 2016 lopussa.

Näytönohjainten myynti on räjähtänyt kasvuun virtuaalivaluuttojen arvonnousun myötä. Suomessa ainakin Verkkokaupan ja Jimm’s PC-Storen mukaan näytönohjaimia ostetaan kerralla jopa useita kymmeniä. Näytönohjaimilla louhitaan joko huippuhintaan nousseita bitcoineja tai nopeasti arvoaan kasvattanutta ethereum-valuuttaa.

Intel paikkasi suorittimiaan Debinx-linuxin kehittäjien löydettyä sirujen hyper- threading-toiminnosta virheen. Bugi koski 6. ja 7. sukupolven Core-sarjan suorittimia sekä kaikkia käyttöjärjestelmiä. Korjaus vaatii emolevyvalmistajilta bios- tai uefi-päivityksen. Intelin mukaan virheen ei pitäisi aiheuttaa ongelmia päivittäisessä käytössä.

Netflix ohitti keväällä tilaajamäärissä Yhdysvaltain kaapelitelevisiofirmat numeroin 50,9 miljoonaa vastaan 48,6 miljoonaa tilaajaa. Uutispalvelu Quartz ehättikin jo julistamaan kaapelitelevision valtakauden olevan ohi.

Facebook porskuttaa edelleen. Yhtiö kertoi kesäkuun lopulla, että sillä on jo kaksi miljardia kuukausittaista käyttäjää. Ensimmäisen milljardinsa naamakirja saavutti 2012. Facebookin julkaisusta on kulunut 13 vuotta.