Brandon L:n Fortnite ja GTA V -huijauksiin keskittyneellä kanavalla on yli 1,7 miljoonaa tilaajaa, TorrentFreak kirjoittaa.

Epic syyttää Golden Modz -kanavan rikkovan yhtiön tekijänoikeuksia. Kanavalla mainostetaan erilaisia Fortnite-huijauksia ja niiden käyttöä. Käyttäjät voivat myös ostaa huijausohjelmia Brandon L:n nettisivujen kautta. Tarjolla on muun muassa tähtäystä avustavia autoaim-botteja.

Brandon L:n lisäksi syytöksiin joutuu vastaamaan tämän satunnainen ”rikoskumppani” Colton C, alias Exentric. Colton C esiintyy ajoittain Brandon L:n huijausvideoilla, TorrentFreak huomauttaa.

”Tämän suoratoiston lopuksi on luvassa kolme kuukautta kestävä Fortnite-taikavoimien lahjoituskampanja. Kyse ei todellakaan ole huijauksista, vink vink, vaan maagisista taikavoimista, ok?”, Golden Modz lupasi eräällä videollaan.

Epic vaati sen oikeuksia loukkaavia videoita poistettavaksi. YouTube on myös toiminut vaatimusten pohjalta.

Brandon L kiistää Epicin esittämät syytökset. Hänen ei koe toimintansa olevan ongelmallista. Brandon L huomauttaa, että monet muut YouTube-tuottajat tarjoavat täysin vastaavia palveluita.

Mikäli Epicin kanne menestyy oikeudessa, voi Brandon L:ää ja Colton C:tä odottaa kallis reissu. Yhtiö vaatii kaksikolta vahingonkorvauksia ja oikeudenkäyntikulujen pulittamista. Lisäksi pelitalo vaatii tekijöiden saamia voittoja maksettavaksi takaisin.