Kuten moni muukin urheilutapahtuma, myös Le Mansin 24 tunnin ajot on jouduttu siirtämään syksymmälle koronapandemian vuoksi. Engadget kirjoittaa, että alkuperäisenä ajoviikonloppuna järjestetään kuitenkin simulaattoriversio legendaarisesta autokilpailusta. Virtuaalikisa ajetaan kesäkuun toisena viikonloppuna.

Erityisen mielenkiintoisen virtuaalikisasta tekee se, että osallistumaan pääsevät ammattimaisten kisakuljettajien lisäksi aiemmin vain simulaattoreilla kisanneet kilpapelaajat. Kilpailuun osallistutaan neljän kuljettajan joukkueina, joista jokaisessa tulee olla vähintään kaksi ammattikuskia ja korkeintaan kaksi simulaattorikuljettajaa.

Kisat käydään kahdessa eri autoluokassa ja radalle päästetään 50 autoa kerrallaan. Pelialustana toimii pc-simulaattori rFactor 2. Kisat televisioidaan samaan tapaan kuin viralliset ajotkin, selostajien kommentoidessa kisatapahtumia pariisilaisesta tv-studiosta.

Virtuaalikilpailu alkaa 13. kesäkuuta 16.00 Suomen aikaa. Varsinaiset Le Mansin 24 tunnin ajot on määrä ajaa 19.-20. syyskuuta.