Tavallisesta Counter-Strike: Global Offensive -ottelusta poiketen turnauksen matsit pelataan nopeatempoisina kaksi vastaan kaksi -otteluina. Mukana on myös viisi täysin uutta karttaa, jossa pelaajat pääsevät mittelemään voimiaan

Red Bull Flick -turnaus pelataan ”capture the flag” -pelimuodolla, jossa pelaajien päämääränä on pitää hallussaan kartan keskellä olevaa lippualuetta 45 sekunnin ajan.

Turnaus on kaikille avoin, mutta kisan Red Bull Flick Helsinki Pro Invitational -finaalitapahtumaan on kutsuttu myös maailmanluokan tiimejä. Red Bull lupailee joukkueiden olevan maailmanrankingin osalta ”kovimpia, mitä suomessa on ikinä nähty”. Turnausta isännöi suomalainen e-urheiluorganisaation Ence, joka on jo varmistanut paikkansa turnauksessa.

"Red Bull Flick on todella nopeatempoinen pelimuoto. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä maailman parhaat amatöörit Helsingissä yhdessä todella kovien ammattilaisjoukkueiden kanssa”, Encen markkinointipäällikkö Joona "natu" Leppänen kommentoi tiedotteessa.

Hän myös uskoo, että amatöörijoukkueilla on kaikki mahdollisuudet päihittää ammattiorganisaatiot ja napata turnausmestaruus.

Kausi starttaa huhtikuussa ja huipentuu Helsingissä 20.-21. marraskuuta pelattavaan Red Bull Flick Helsinki Pro Invitational -maailmanfinaaliin, joka pelataan kasvotusten lan-turnauksena.

Finaalitapahtuman voittajalle on luvassa ”merkittävä palkinto”, jonka arvo paljastetaan syksyllä.

Turnaukseen ilmoittautuminen

Red Bull Flick -turnaukseen voi ilmoittautua FACEIT-palvelun kautta tai osoitteessa: www.redbull.fi/flick. Ilmoittautuminen on maksutonta, mutta osallistujan on oltava vähintään 16-vuotias.