Magic Leap on pitänyt lisätyn todellisuuden ratkaisunsa visusti piilossa uteliailta silmiltä. Nyt yrityksen suunnitelmista ainakin osa on vuotanut julkisuuteen patenttihakemuksen muodossa.

Peräti kymmenen sivua pitkässä hakemuksessa on laitteesta pelkkiä havainnekuvia joka suunnasta, ei lainkaan teknisiä yksityiskohtia. Kuvista voi kuitenkin päätellä muutamia asioita. Lasien etureunassa näyttäisi olevan kamerat molemmin puolin, ja lasien sisäpuolella ovat selvästi esillä heijastuspinnat virtuaalisia kuvia varten.

Hakemus on kuitenkin jätetty jo vuonna 2015, ja muutoksia laseihin on jo Business Insiderin haastattelemien lähteiden mukaan tehty. Hakemuksessa näkyviä sivumokkuloita on onnistuttu pienentämään, ja nykyisin laseissa on vain yksi kamera per puoli. Syvyysanturi on sijoitettu keskelle laseja, jolloin kehys on silmien välistä nykydesignissa huomattavasti paksumpi. Lasien kuvaillaan olevan hipster-tyyppiset, mutta muotikehyksiä vielä paksusankaisemmat.

Laseista lähtee myös kuvauksen mukaan kaksi paksua kaapelia jonnekin. Viimeisimmässä sijoittajille järjestetyssä demossa Magic Leapin tekniikka on vaatinut lasien lisäksi kaksi ulkoista lisälaitetta: kahden iPhonen kokoisen akun ja kannettavan cd-soittimen kokoisen laatikon, jossa laitteen varsinainen äly sijaitsee.