Magic Leap on ar-teknologiaa eli lisättyä todellisuutta kehittävä yhtiö, joka keräsi miljardisijoitukset vaikkei yleisö tiennyt edes mitä Magic Leap tekee. Nyt salaisuuksien verho on vedetty sivuun. Magic Leap julkaisee ensimmäiset ar-lasinsa tänä kesänä.

Magic Leap One -silmikko on itsenäinen, johdoton kokonaisuus, jossa silmälasimaiset linssit istuvat paksun, pään yli kiertävän pannan avulla käyttäjän silmien edessä.

Magic Leap on paljastanut, että ML One pyörii Nvidia Tegra TX2 -järjestelmäsirun voimin. Tom’s Hardware on asiasta yllättynyt, sillä Tegra TX2 ei ole grafiikkaan erikoistunut ratkaisu. Se on kehitetty itseohjautuvien ajoneuvojen sydämeksi.

ML One käyttääkin graafiseen vääntöön erillistä, pascal-laskentaa hyödyntävää Parker-grafiikkasuoritinta, jossa on 256 Cuda-ydintä.

Alkuperäinen Tegra TX2 käyttää kahta Denver 2.0 -ydintä ja neljää ARM Cortex A57 -ydintä sen tukena. ML Onen Tegra TX2 sykkii yhden Denver 2.0 -ytimen sekä kahden A57-ytimen varassa.

Huolimatta pienemmistä muskeleista Magic Leap sanoo, että laitteessa riittää kyllä vääntöä. Lisätty todellisuus ei vaadi kaiken nähtävän grafiikan tuottamista, vaan vain ympäristön päälle lisättävän materiaalin laskemista.

Tästä johtuen ML One pystyy mukavasti 200 000 – 400 000 polygonin yhtäaikaiseen pyörittämiseen. Magic Leap uskoo myös voivansa puristaa laitteestaan lisää mehua irti, jahka se oppii optimoimaan laitteistoa täysin.

Magic Leap ei ole vielä paljastanut ML Onen muistin kokoa, tai sen akkukestoa.

Lähde: Tivi