Denuvo 4.8:n tarjoama suoja on onnistuttu ohittamaan. Kaikkiaan kopiointisuojauksen uusin versio kykeni suojelemaan hittipelejä piraateilta ainakin kolmen kuukauden ajan.

Piraattiryhmä CPY kertoo onnistuneensa ohittamaan Sonic Forces -tasohyppelyn kopiointisuojauksen. Sonic Forces käytti Assassin’s Creed: Originsin, Football Manager 2018:n sekä Star Wars Battlefront 2:n tapaan Denuvon tuoreinta versiota 4.8.

Murretun tai ohitetun kopiointisuojauksen eli kräkin tarkkoja yksityiskohtia ei luonnollisesti ole julkistettu, mutta asiasta kirjoittaneella Techspotilla on haju siitä, miten ohitus toimii. Käytännössä kyseessä on kopiointisuojauksen ohittava kräkki joka toimii siten, ettei kopiointisuojausta varsinaisesti murreta vaan suurin osa sen toiminnoista ohitetaan.

Tämä mahdollistaa pelin piraattiversion pelaamisen, joskin Denuvo toimii tästä huolimatta taustalla vaikuttaen pelin suorituskykyyn. Tiedossa ei ole onko Sonic Forcesin suojaukset ohittava kräkki yksittäistapaus, Techspot huomauttaa.

Denuvoa pidettiin pitkään ”murtamattomana” kopiointisuojauksena, mutta sittemmin se on joutunut antautumaan useaan otteeseen osaavien kräkkereiden käsissä. Parhaimmillaan – tai pahimmillaan – Denuvo on onnistuttu ohittamaan vain tunneissa.