Marraskuun Mikrobitti on ulkona! Hae omasi kaupasta tai postilaatikosta. Uuden lehden voi tietenkin lukea myös digiversiona vaikka heti Mikrobitin sivuilta tai sovelluksesta.

Lue digitaalinen Mikrobitti-lehti.

Retrobitti-osiossa on tarjolla Mikrobitti-lehtiä vuosilta 1984–1993, uusimpana lehtenä lokakuu 1993! Retrobitteihin pääset tästä linkistä.

Marraskuun lehden ykkösvertailussa huippupuhelimet. Huippupuhelimet kehittyvät hurjaa vauhtia, mutta samalla nousevat myös hinnat. Vertailussa vuoden 2022 parhaat lippulaivapuhelimet.

LUE PUHELIMIEN VERTAILU:

Lippulaivapuhelimien vertailussa mukana Apple iPhone 14, Apple iPhone 14 Pro Max, Asus Zenfone 9, Honor Magic4 Pro, Motorola Edge 30 Ultra, Nokia X30, OnePlus 10 Pro, Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold4, Sony Xperia 5 IV ja Xiaomi 12T Pro.

Toisessa vertailussa nähdään monitoiminäytöt. Kuuden lähtökohtaisesti hyötykäyttöön suunnatun näytön vertailujoukko näyttää, että monitoiminäyttö voi olla hyvä melkein kaikessa.

LUE NÄYTTÖJEN VERTAILU:

Näyttöjen vertailussa mukana Asus ProArt PA278CV, Fujitsu P27-9 TS QHD, HP E27m G4, Lenovo ThinkVision T27hv-20, Philips 27E1N5600HE sekä Samsung S27A600U.

Marraskuun Mikrobitti

Ilmiöjutussa perehdytään fontteihin. Digitaaliset kirjaintyypit ympäröivät meitä joka hetki kaikessa arjessamme. Pian ne kykenevät asioihin, joihin paperilla painetut kirjaimet eivät koskaan edes pystyisi.

Softa-arviossa vertaillaan verkkopankkeja. Verkkopankeissa on paljonkin eroja, mutta ei niistä silti löydy syytä vaihtaa pankkia.

TESTISSÄ VERKKOPANKIT:

Verkkopankkien vertailussa mukana Aktia, Danske, Nordea, OP, S-Pankki ja Säästöpankki.

Opasjutussa perehdytään tietokoneen liitäntöihin. Pöytäkoneissa on valtava määrä erilaisia liitäntöjä, kun taas läppäreissä suunta on harvoja, mutta yhä monikäyttöisempiä portteja kohden. Kerromme, miten liität kaikenlaiset laitteet tietokoneeseen.

OPAS, LIITÄNNÄT:

Lyhyemmissä testeissä ja näppituntumissa mukana ovat muun muassa Gnome 43, MSI Z690 Edge Wifi, Intel Core i9-13900K, Samsung Odyssey Ark, Apple MacBook Air M2, Lenovo ThinkVision M14d, Bose QuietComfort Earbuds II ja MSI GeForce RTX 4090 Suprim X.

**

Nämä kaikki siis mukana uudessa lehdessä – sekä paljon muuta! Tilaajat pääsevät lukemaan koko näköislehden heti osoitteessa https://www.mikrobitti.fi/lehti . Lehden yksittäiset jutut löydät verkkoartikkeleina samasta paikasta.

Tilaajien kannattaa huomata, että olemme tuoneet verkkoon myös retrolehtiä tähän mennessä vuosilta 1984–1993. Pääset lukemaan uusimmat vanhat retrolehdet osoitteessa https://www.mikrobitti.fi/retrobitti .

Muista tutustua myös Mikrobitin keskustelualueeseen . Pyrimme löytämään vastauksia lukijoiden lähettämiin kysymyksiin, ja mielenkiintoisimmat saattavat löytää tiensä jopa lehteen.

P.S. Mistä haluaisit lukea jatkossa? Onko sinulla kehitysehdotuksia tai juttuvinkkejä? Lähetä meille palautetta keskustelufoorumilla , palautelomakkeen avulla Mikrobitin sivuilla tai Facebookissa . Ota meidät seurantaan myös Instagramissa !