Tuorein päivitys paitsi muuttaa pelikenttää kirjaimellisesti lisäämällä sinne vauhtipiru Octanen temppuradan, jossa on muun muassa megapomppulauta ja palava rengas jonka läpi hypätä.

Mikä oleellisempaa, peliin saapui viimein soolopelitila, Solos. Se on käytännössä samaa Apex Legends -mättöä, mutta pelaajat ovat kaikki yksin eivätkä pakotettuna tiimeihin. Uusi Solos-pelitila on pelattavissa vain pari viikkoa, eli se poistuu 27. elokuuta.

Tänä aikana käynnistyy myös uusi Iron Crown -tapahtuma, joka lisää peliin kosolti uusia kosmeettisia esineitä.

GameSpot kertoo, että yksi näistä on erittäin harvinainen perintökalleus, suosituimpiin apex-taistelijoihin kuuluvan Bloodhoundin taistelukirves. Tyylikäs otsankoputtelija ei tee Bloodhoundista tehokkaampaa, vaan kyseinen halkaisuväline on sekin ainoastaan kosmeettista kauneutta.

Kirves on todella vaikea saada, ja se vaatii kukkaron nyörien höllentämistä.

Jotta kirveen voi ylipäätään löytää loot boxeista, pitää pelaajan ensin omistaa kaikki Iron Crownin 24 erityisesinettä. Näistä esineistä kaksi saa ilmaiseksi, kun vain suorittaa pari erityistehtävää eli pelaa riittävästi. Loput 22 on ostettava oikealla rahalla. Vasta sen jälkeen kirveen voi saada ihan hirveällä tuurilla, tai sitten sen voi ostaa suoraan, jälleen oikealla rahalla.

Pro Games Guide laski paljonko rahaa tähän palaisi.

Jokainen Iron Crownin erityisesine maksaa 700 Apex Coinia eli oikealla rahalla ostettavaa pelin sisäistä valuuttaa. Kerätäkseen kirveeseen tarvittavat 24 esinettä pitää pelaajan siis pistää haisemaan 15 400 kolikkoa.

Tämän lisäksi itse kirves maksaa 3500 lanttia, eli yhteensä hommaan menisi 18 900 apex-kolikkoa.

Tuon kolikkomäärän ostaminen vaatii 170 euroa, eli siinä tulee yksittäiselle kirveelle melkoisesti hintaa.

Itse Iron Crown -tapahtuman jälkeen kirves menee tosin normaaliin loot box -ralliin, eli sieltä sen voi saada ihan ilmaiseksikin. Mahdollisuus tosin on 1:500, ja sitä ennen on napattava myös Wraith-hahmon heittoveitsi samoilla todennäköisyyksillä. Jos siis kumpaakaan ei vielä ole, pahimmillaan Bloodhoundin kirveen löytäminen vaatii 25 000 avattua loot boxia.

Siinä voi mennä hetki.