Manjaro 19 Kyria on hieman ”myöhässä”, sillä käyttöjärjestelmän käyttäjät ovat ehtineet tottua vuosittaiseen julkaisutahtiin. Monet ehtivätkin odottaa seuraavan käyttöjärjestelmäversion olevan Manjaro 20.

Kaikesta huolimatta Manjaro 19 Kyria tarjoaa runsaasti silmäkarkkia ja uusia ominaisuuksia. Muun muassa Gnome-työpöytäympäristön käyttäjille on tarjolla todennäköisesti Gnome 3.36 sekä Gnome Layout Switcher -työtilanvaihtaja, jolla käyttöliittymän saa valita vapaasti useasta eri vaihtoehdosta.

Tarjolla on esimerkiksi perinteinen Gnome sekä Ubuntun Unitya muistuttava käyttöliittymä.

Manjaron lippulaivaversio toimitetaan Xfce-työpöytäympäristöllä varustettuna, mutta kyseisen version käyttäjille ei liene luvassa suuria näkyviä muutoksia.

KDE-käyttäjiä puolestaan ilahduttaneet tieto, että pitkään palvellut Breath-käyttöliittymäteema on pantu kokonaan uusiksi. Breath2 tarjoaa muun muassa lisää läpikuultavuutta ja yhtenäisemmän käyttökokemuksen.

Manjaro 19 Kyrialle ei ole lukkoonlyötyä julkaisupäivää, mutta koska kyseessä on joka tapauksessa jatkuvalla syötöllä päivittyvä jakelu, nähdään ”lopullinen” versio heti sen valmistuttua. Vahva veikkaus julkaisuajankohdaksi lienee kevät, sillä kaksi ensimmäistä testiversiota ovat jo saatavilla.