Toisin kuin aiemmat suuremmat Windows 10 -päivitykset, Windows 10 November 2019 Update ei sisällä juurikaan uusia ominaisuuksia. Kyseessä on enemmänkin korjauspaketti kuin suuri ominaisuuspäivitys.

Uusiakin ominaisuuksiakin on mukana, mutta hyvin maltillisesti. Käyttäjä voi esimerkiksi jatkossa hallita entistä paremmin Windowsin ilmoituksia ja halutessaan vaientaa ilmoitukset tietyltä sovellukselta. Lisäksi kalenterimerkintöjä voi tehdä nyt suoraan tehtäväpalkista, The Verge kirjoittaa.

Uutta on myös Resurssienhallinnan paranneltu hakutoiminto, joka luottaa samaan hakumoottoriin kuin Windows 10:n käynnistysvalikon hakukin. Hakumoottorin parannusten toivotaan tehostavan Resurssienhallinnan hakutoimintoa tarjoamalla hakutuloksia niin paikalliselta laitteelta kuin OneDrivestakin.

Nopeimmat pääsevät November 2019 Updaten pariin tarkistamalla päivitykset manuaalisesti: Asetukset > Päivittäminen ja suojaus > Windows Update > Hae päivityksiä.

Kaikki tuskin saavat päivitystä välittömästi, joten toisinaan maltti on valttia. November 2019 Update saattaa aiempien ominaisuuspäivitysten tapaan sisältää bugeja ja yhteensopivuusongelmia, jotka pyritään korjaamaan ennen päivityksen automaattista asentamista Windows 10 -laitteille.