Gaming Bible kertoo pian käynnistyvästä kilpapelaamisen yleisurheilukisasta, jossa etsitään maailman parasta pelaajaa. Ultimate Gamer Worldwide Open -kilpailu on avoin jokaiselle, ja huipulle päässeitä odottaa mukava miljoonan dollarin palkintopotti.

Ultimate Gamer -kilpailussa ei haeta yhden pelin mestaria, vaan pelejä on kaikkiaan kymmenen. Pelaaja voi myös valita haluaako osallistua kilpailuun pc- vai pelikonsolisarjassa.

Turnauksen sijoitusmekaniikka on mielenkiintoinen. Jokaisen pelaajan sijoitukset eri peleissä lasketaan yhteen, ja jaetaan pelien määrällä. Näin saadaan sijoitusten keskiarvo. Periaatteessa osallistuja voi siis laittaa kaikki yhden kortin varaan ja yrittää näyttää kyntensä suosikkiräiskintäpelissään. Hän voi myös pelata vaikkapa viittä eri peliä, jolloin huipulle on vaikeampi yltää, mutta kelvollisille sijoille vastaavasti helpompi.

Kymmenen kisapelin valikoimasta kahdeksan on paljastettu: NBA 2K21, Tekken, League of Legends, FIFA 21, Valorant, Rainbow Six Siege, Call of Duty: Modern Warfare sekä Madden. Kaksi jäljellä olevaa peliä paljastetaan pian. Näiden lisäksi on mahdollinen 11. peli, joka toimii jokerikorttina.

200 parasta pelaajaa jakavat miljoonan dollarin palkintopotin. Turnauksen voittaja saa potista 300 000 dollarin siivun ja toiseksi tullut 150 000 taalaa.

Ultimate Gamer -kisa alkaa virallisesti 1. maaliskuuta, mutta treenaaminen kannattaa aloittaa saman tien.