OnePlus julkistanee uuden huippupuhelimensa ensi vuoden alkupuolella. Huhut puhelimen ympärillä käyvät jo kuumina. Viimeisimpien tietojen mukaan mullistavia uutuusominaisuuksia puhelimessa ei ole.

91Mobiles kertoo, että OnePlus 10 Prossa ei ole muiden Android-valmistajien huippumalleista tuttua periskooppikameraa. Sellaisen avulla optinen zoom on yltänyt parhaimmillaan jopa kymmenkertaiseksi. Tätä odotettua ominaisuutta OnePlus ei siis vielä lisäisi huippumalliinsa.

Muuten huhutut tekniset ominaisuudet vastaavat hyvin odotuksia. 6,7 tuuman näytön tarkkuus on qhd+-tasoa ja sen virkistystaajuus on 120 hertsiä. Paneeli olisi toteutettu amoled-tekniikalla.

Sisuksissa sykkisi Qualcommin Snapdragon 8 Gen1 -järjestelmäpiiri. Ram-muistia olisi kahdeksan tai 12 gigatavua ja tallennustilaa 128 tai 256 gigatavua.

Takapuolella olisi 48 megapikselin pääkamera, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera ja kahdeksan megapikselin telekamera 3,3-kertaisella optisella zoomilla. Etukameran tarkkuus olisi 32 megapikseliä.

Ip68-luokitellussa puhelimessa voisi olla jopa 125 watin pikalataus.

Huhujen mukaan OnePlus julkistaa puhelimen aluksi Kiinassa ja sen jälkeen se tulisi myyntiin muualla maailmassa huhtikuun tienoilla.