WhatsApp on hyvin pitkälti ollut naimissa käyttäjiensä puhelinnumeroiden kanssa. Numeron avulla luodaan tili ja kuka tahansa kanssakäyttäjä vaikkapa isossa ryhmässä on erotettavissa muista puhelinnumerolla. Tähän saattaa olla tulossa muutos, kertoo TechCrunch.

Pikaviestipalvelun kerrotaan nimittäin kokeilevan käyttäjänimien tuomista palveluun. Sovelluksen beetaversiosta on jo löytynyt mainintoja käyttäjänimestä, jonka käyttäjä saisi itselleen valita.

Käyttäjänimi tulisi näkyviin käyttäjän profiilissa. Kuvakaappauksen mukaan käyttäjä saa itse määritellä itselleen uniikin käyttäjänimen. Niistä saattaa tietysti tulla kilpailua, kun ominaisuus virallisesti julkaistaan, sillä WhatsAppilla on kaksi miljardia käyttäjää.

Käyttäjänimeä valitessa kannattaa tietysti pitää mielessä, että se todennäköisesti näkyy muille, ja että hassuttelumielessä valittu nimi ei välttämättä vitsinä toimi pitkään. Moni X- ja Y-sukupolven edustaja tietänee lähipiiristään ihmisiä, joilla on aikoinaan ollut kiusallisia Hotmail-osoitteita käytössään, kun sähköpostiin yhteydenpitovälineenä ei vielä suhtauduttu niin vakavasti.