Lauantaina julkaistu Youtube-video paljastaa Teslan täyssähköisestä avolava-autosta tai Cybertruckista, kuten Elon Musk sitä kutsuu, vielä muutamia puutteita, kirjoittaa TechCrunch.

Ensinnäkään autossa ei ole vielä kuljettajan sivupeiliä, joka on ainakin Yhdysvalloissa ja Suomessa pakollinen. Musk kertoi Cybertruckin julkistustilaisuudessa, että ajoneuvo käyttää taustapeilin sijasta videokameraa. Sivupeileistä hän ei sanonut samaa.

Toiseksi, auto siirtää painoa käännöksissä liiallisesti. Normaalisti suurin osa painosta pitäisi kohdistua auton alaosaan, jolloin ajoneuvosta tulee vakaampi.

Lisäksi Cybertruckin renkaat olivat julkistustilaisuudessa leveämmät kuin lokasuojat. Lokasuojien on peitettävä renkaat, ja Teslan odotettiin korjaavan virhe. Kuitenkin myös videolla renkaat tulevat ulos lokasuojista.

Muskin lempilapsena tunnetun avolavan julkistamistilaisuus ei sekään mennyt täysin nappiin. Panssaroiduksi mainostettuun sivuikkunaan heitetty metallipallo aiheutti särön ja pienen skandaalin.

Tesla on suunnitellut aloittavansa auton tuotannon vuoden 2021 jälkipuolella.