Ubuntu 19.04 Disco Dingo on lyhytaikaisesti tuettu Ubuntu-versio, mikä tarkoittaa sitä, että vuoden 2019 huhtikuussa julkaistulle käyttöjärjestelmälle luvataan tukea vain yhdeksän kuukauden verran. Takaraja tulee vastaan tammikuun 23. päivänä.

Ubuntu 19.04:n käyttäjillä on mahdollisuus päivittää tuoreimpaan Ubuntu-versioon, 19.10 Eoan Ermineen. Näin toimimalla kannattaa kuitenkin huomioida, että kyseessä on niin ikään lyhytaikaisesti tuettu Ubuntu, joten päivitykset sille loppuvat kuluvan vuoden heinäkuussa.

Canonical julkaisee huhtikuussa seuraavan pitkäaikaisesti tuetun Ubuntun, 20.04 LTS:n, lempinimeltään Focal Fossa. Tukea sille on luvassa maksutta ainakin viiden seuraavan vuoden ajan. Pitkäaikaista tukea heti tarvitsevien kannattaa suunnata katse Ubuntu 18.04 LTS:n suuntaan, joskin Ubuntu 19.04:n käyttäjien täytyisi tehdä ensin puhdas asennus.

Ubuntu 19.10:een voi päivittää Ubuntun oman Ohjelmistopäivitykset-työkalun avulla. Päivitystyökalun pitäisi tarjota uutta Ubuntu-versiota automaattisesti. Mikäli se ei niin tee, voi päivityksen käynnistää myös komentoriviltä komennolla sudo do-release-upgrade. Tarkempia ohjeita on saatavilla täällä.