MSI:n mukaan uutuuskannettavaan voi valita yhdeksännen sukupolven pöytäkoneversion Core i9:stä. Kahdeksan ytimen ja kuudentoista säikeen suoritin voidaan ylikellottaa MSI:n mukaan jopa viiteen gigahertsiin asti.

Jos MSI:n lupaukset toteutuvat, GT76 kilpailisi Alienwaren Area-51M:n kanssa. Area-51M:ssä on Core i9-9900K -suoritin, joka on käyttäjän vaihdettavissa. Tässä vaiheessa ei ole tiedossa pystyykö myös MSI:n koneen suorittimen vaihtamaan itse, Engadget kertoo.

Järeä suoritin vaatii myös jämäkän jäähdytysjärjestelmän. Koneessa onkin peräti neljä tuuletinta ja 11 lämpöputkea. MSI lupaa, että GT76 tuottaa tuplasti ilmanvirtausta – unohtaen kuitenkin mainita mihin verrattuna.

Näytönohjaimena tietokoneessa on Geforce RTX 2080. Se ei ole aivan kaikkein tehokkain saatavilla oleva piiri, mutta pelikannettavaan varmasti täysin riittävä.

MSI kehuu autoista inspiraatiota saanutta ulkonäköä sekä rgb-valaistusta näppäimistössä ja kannettavan reunoilla. Varmaa tietoa myyntihinnasta tai siitä milloin MSI GT76 ilmaantuu kauppojen hyllyille ei vielä ole.