Talousvaikeuksiin ja konkurssiin joutuneen FTX-kryptopörssin perustajan Sam Bankman-Friedin väitetään osallistuneen Twitterin ostamiseen. Asiasta uutisoinut Semafor-sivusto väittää nähneensä viestin, jossa Bankman-Fried ja Elon Musk keskustelevat 100 miljoonan dollarin osuudesta Twitterissä.

Elon Musk ei halunnut ennen uutisen julkaisua antaa kommentteja medioille. Sen jälkeen hän ilmoitti Twitterissä, että sen paremmin hän kuin Twitterkään ei ole koskaan ottanut sijoitusta vastaan Bankman-Friediltä tai FTX:ltä. Hän kutsui väitteitä valeeksi.

Lisäksi toisessa tviitissä Musk sanoi, että Bankman-Friedillä on voinut olla Twitterin osakkeita, kun yhtiö oli vielä pörssissä. Ostaessaan Twitterin Musk samalla veti yhtiön pois pörssistä.

Semaforin väitteiden mukaan Musk olisi tekstaillut Bankman-Friedin kanssa 5. toukokuuta sen jälkeen, kun Muskin kerrottiin olevan ostamassa Twitter. FTX-perustaja olisi laittanut ensin viestin Muskille ja kertonut kannattavansa hänen suunnitelmaansa, mutta sanoneensa, että hänellä ei ole ylimääräistä rahaa sijoitettavaksi. Tämän jälkeen hän totesi, että hän kyllä omistaa 100 miljoonalla Twitterin osakkeita, joten sillä summalla hän voisi olla mukana.

Semaforin päätoimittaja Ben Smith julkaisi Twitterissä kuvan, jossa hän väitti olevan Muskin ja Bankman-Friedin välisestä viestinvaihdosta. Musk näyttäisi keskustelussa toivottavansa FTX-pomon tervetulleeksi vastauksena tämän tarjoukseen.

Financial Times puolestaan uutisoi, että marraskuun 10. päivä FTX:n asiakirjojen mukaan yhtiö oli listannut Twitterin osakkeet epälikvidinä omaisuutena.