Decrypt kertoo, että kryptovaras iski sosiaalisen rahan alustaan, Rolliin. Ryöstäjä pääsi käsiksi yhteen kaupankäynnissä aktiivisesti käytettyyn lompakkoon. Varas sai saaliikseen arviolta 5,7 miljoonaa dollaria.

Toistaiseksi ei ole tiedossa kuinka rosvo temppunsa teki, mutta ilmeisesti hän oli saanut haltuunsa yhden, lukuisten Rollin asiakkaiden käyttämän kuuman lompakon tunnukset.

Koska varkaalla oli täten lompakon käyttöön täydet oikeudet, hän saattoi hyväksyä kymmenien asiakkaiden rahojen myynnin. Rosvo myikin kaiken mitä irti sai, muutti tuotot vikkelästi kyberrosvojen suosimaksi Tornado-rahaksi ja sieltä eteenpäin tuntemattomaan sijaintiin.

Sosiaalinen valuutta Whale kertoi, että ryöstäjä pääsi käsiksi noin 2,17 prosenttiin kaikista whale-kolikoista. Whale jäädytti loput.

Kuprun seurauksena useamman Rollin tukemien sosiaalisten rahojen arvo laski rajusti. Niin whale, rare kuin picakin putosivat yli 50 prosenttia.

Roll on toistaiseksi estänyt nostot virtuaalilompakoistaan ja pystyttänyt 500 000 dollarin rahaston tueksi ryöstön uhreille.