Applen puhelimet eivät välttämättä ole niitä kaikkein stereotypisimpiä teknologiafanin puhelimia, mutta iPhonen-omistajiakin saattaa puhelimien teknologia tietysti kiinnostaa, tai sitten vaan muuten jännittävät kuvat.

Joka tapauksessa on Basic Apple Guy -blogin ylläpitäjä halunnut tehdä näyttäviä taustakuvia, joissa näkyy uusien iPhone 13 Pro -mallien sisuskaluja, tyylikkäästi esiin tuotuina.

Kuvien pohjana on käytetty iFixitin läpivalaisu- ja purkukuvia, joiden pohjalta blogiin tehtiin siistittyjä ja eri tavoin tyyliteltyjä versioita.

Tarjolla on kuvat iPhone 13 Pro- ja 13 Pro Max -malleista, mutta blogaajan mukaan 13 Pron kuvat toimivat mainiosti myös iPhone 13- ja 13 Mini -malleissa.

Tietysti halukkaat voivat hakea puhelimeensa myös iFixitin alkuperäisen kuvan. Yhtiö kuvaili tämän vuoden iPhone-mallien sisuksia niin hyvän näköisiksi, että niistä oli suorastaan pakko tehdä taustakuvia.

Haluamasi kuvan saat iPhoneesi, kun suuntaat puhelimella Basic Apple Guy -blogiin tai iFixitin sivuille ja tallennat haluamasi kuvan painamalla sitä pitkään ja valitsemalla ”Lisää Kuviin”. Sitten vain suunta puhelimen asetuksiin ja sieltä Asetukset > Taustakuva > Valitse uusi taustakuva.