Mikrobitti testasi 12 modernia mediatoistinta. Monen laitteen ohjelmistona on Kodi.

Kodi on avoimeen lähdekoodiin perustuva ilmainen mediatoistinohjelmisto, joka on saatavilla todella monelle alustalle. Se on jatkoa legendaariselle Xbmc-ohjelmistolle (Xbox Media Center), joka kehitettiin alkujaan modatuille ensimmäisen sukupolven Xbox-pelikonsoleille viihdekäyttöä varten.

Kodi on suunniteltu toimimaan kaukosäätimellä sohvalta käsin. Videot ja muut mediatiedostot valitaan kuten television yhdysrakenteisissa sovelluksissa ja valikoissa. Käyttö on helppoa ja käyttöliittymän saa halutessaan myös suomennettuna.

Videotiedostotuki on lähes vertaansa vailla. Käytännössä kaikki normaalit tiedostoformaatit ja tekstitykset toistuvat ongelmitta. Jos raudassa on tarpeeksi vääntöä ja sopivat liitännät, 4k-videot näkyvät myös hdr-väreillä yhteensopivalla televisiolla.

Tuettuja käyttöjärjestelmiä ovat muun muassa Windows, Android, Android TV, Linux ja MacOS. Raspberry Pin ja vastaavien korttitietokoneiden kanssa sen saa helpoimmin toimimaan käyttämällä valmiita mediakäyttöön viritettyjä levityspaketteja, kuten LibreEleciä tai OpenEleciä.