Mikrobitin Mestari & Testari -podcastin vieraaksi on saapunut Suomen vanhimman pelistudio Housemarquen senior narrative designer Eevi Korhonen.

”Jos minun pitäisi jotenkin ytimekkäästi sanoa, mitä minun tittelini tarkoittaa, niin se on vähän niin kuin pelikäsikirjoittajan ja pelisuunnittelijan hybridi”, Korhonen avaa tittelinsä merkitystä.

Hänen kädenjälkensä näkyy yksinoikeudella PlayStation 5 -konsolille julkaistussa kuolettavan haastavassa Returnal-pelissä, joka on kerännyt ylisanoja sekä pelaajilta että pelikriitikoilta.

Lisäksi Korhonen on ollut tätä ennen luomassa muun muassa Remedy Entertainmentin -kehittämää Control-peliä, jossa hänen neronleimauksesta syntyi kirottu kumiankka.

Viikon uutisaiheissa juhlistetaan Commodore 64 -tietokoneen merkkipäivää ja pelätään kryptovaluuttoja louhivien viruksentorjuntaohjelmien ajavan kunnon kansalaiset metsään.

Mikrobitin Mestari & Testari -podcastissa peli- ja e-urheilumaailman ilmiöitä ihmetellään yhdessä e-urheilukenttien mestaripelaaja Teemu ”wabbit” Hiilisen sekä stand up -koomikko Tomi Walamiehen asiantuntevassa opastuksessa.

Mestari & Testari on kuunneltavissa upotteesta jutun alapuolelta. Lisäksi sen pariin voi virittäytyä Spotifyssa, Apple Podcastissa, SoundCloudissa, YouTubessa sekä muissa podcast-palveluissa. Podcast saa uuden jakson joka toinen viikko.