Mestari & Testari -juontajakaksikko Tomi Walamiehen ja Teemu ”wabbit” Hiilisen lisäksi aiheesta on vaihtamassa ajatuksia psykologi ja stand up -koomikko Aki Puolakka. Studiossa on siis poikkeuksellisesti kaksi koomikkoa!

Keskustelua herättää se, miten peleistä on tullut entistä nopeatempoisempia ja koukuttavampia. Uusiin peleihin kun on ahdettu jos jonkinmoista lisäkilkettä tuottamaan pelaajalle dopamiiniryöppyjä.

Jaksossa puhutaan myös pelillistämisestä. Miten esimerkiksi gradutyöskentelyn saisi muutettua entistä palkitsevammaksi kokemukseksi?

Puolakan mukaan palkinnot ovat ”maailman yksinkertaisin pelillistämiskeino”. Opiskeluun tai gradun kirjoittamiseen voi luoda välietappeja, joiden suorittamisesta seuraa hetki vapaata tai vaikka pussillinen karkkia.

”Tai sitten saat pelata puoli tuntia”, aktiivisesti pelaamista harrastava Puolakka toteaa.

Podcastissa käsitellään myös viikon uutiset. Keskustelussa hyväksikäyttökohun keskellä oleva pelijätti Activision Blizzard, Super Hot -pelistä yllättäen poistetut kohtaukset sekä paradoksaalinen Freedom Phone -puhelin.

Mikrobitin Mestari & Testari -podcastissa peli- ja e-urheilumaailman ilmiöitä tarkastellaan yhdessä e-urheilukenttien mestaripelaaja Teemu ”wabbit” Hiilisen sekä stand up -koomikko Tomi Walamiehen asiantuntevassa opastuksessa.

Mestari & Testari on kuunneltavissa upotteesta jutun alapuolelta. Lisäksi sen pariin voi virittäytyä Spotifyssa, Apple Podcastissa, SoundCloudissa, YouTubessa sekä muissa podcast-palveluissa. Podcast saa uuden jakson joka toinen viikko.