Kuuntele podcast-jakso tämän jutun alta tai podcast-palveluista.

Radiojuontajat Ville ”Viki” Eerikkilä ja Juuso ”Köpi” Kallio ovat saapuneet Mestari & Testari -podcastiin. Reippaan tunnin mittaisessa jaksossa pureudutaan huumoriin, jota videopeleissä vilisee tahallisesti tai tahattomasti.

Luvassa on hassujen, hölmöjen ja härskien peliklassikoiden muistelua. Välillä pelihuumori on osunut ykkösellä maaliin, mutta joskus vitsit ovat menneet mauttomuuden puolelle.

Jaksossa mestari Teemu ”wabbit” Hiilinen kertoo mielipiteensä siitä, voiko pelikonsoleilla pelata laneilla (ei voi!). Puolestaan testari Tomi Walamies koittaa siipiään Vikin ja Köpin ”paskavitsibattlessa”.

Uutisissa tutkaillaan kybersodankäyntiä, Joona "Serral" Sotalan maailmanmestaruusvoittoa Katowicessa sekä Venäjän vihjauksia taivaalta putoavasta ISS-avaruusasemasta.

Mikrobitin Mestari & Testari -podcastissa peli- ja e-urheilumaailman ilmiöitä ihmetellään yhdessä e-urheilukenttien mestaripelaaja Teemu ”wabbit” Hiilisen sekä stand up -koomikko Tomi Walamiehen asiantuntevassa opastuksessa.

Mestari & Testari on kuunneltavissa upotteesta jutun alapuolelta. Lisäksi sen pariin voi virittäytyä Spotifyssa, Apple Podcastissa, SoundCloudissa, YouTubessa sekä muissa podcast-palveluissa. Podcast saa uuden jakson joka toinen viikko.