Vuonna 2012 Metallica soitti Black Albumina tunnetun levynsä 20-vuotisjuhlan kunniaksi koko teoksen kannesta kanteen. Kesäkuun kymmenennen päivän konsertti ilmestyy ilmaiseksi katsottavaksi yhtyeen YouTube-kanavalle ja Facebook-sivulle kolmelta maanantain 11.5. ja tiistain 12.5. välisenä yönä. Mikäli konsertin perässä ei jaksa valvoa, ei kannata hätääntyä. Keikka on katsottavissa esityshetkestä vielä viikon eteenpäin.

Jättisuosioon yltäneeltä levyltä kuullaan lähes joka Metallica-konsertissa soineet jättihitit Enter Sandman ja Nothing Else Matters. Nyt tarjolla on kuitenkin myös harvemmin kuultuja kappaleita kuten My Friend of Misery, Don’t Tread on Me ja The Struggle Within.

Konsertti on osa yhtyeen #MetallicaMondays-sarjaa, jossa kuullaan ja nähdään bändin konserttitaltiointeja vuosien varrelta. Konsertit tarjotaan katsojille ilmaiseksi, mutta samalla kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen. Tähän mennessä rahaa onkin kertynyt yhtyeen pyörittämälle All Within My Hands -järjestölle jo 50 000 dollaria. Rahat ohjataan yhtyeen mukaan eteenpäin eri järjestöille, jotka käyttävät niitä auttaakseen koronaviruspandemian vuoksi heikkoon tilanteeseen joutuneita ihmisiä.