Tähän asti vapaaehtoiset Windows Insider -beetatestaajat ovat saaneet kokeiltavakseen Windows 10:n testiversioita, jotka on tarkoitus jakaa käyttäjille seuraavan suurpäivitysikkunan avauduttua. Esimerkiksi syksyllä beetatestaajien kokeiltavina olleet Windows 10 -testiversiot jaeltiin käyttäjille seuraavana keväänä uusine ominaisuuksineen ja bugikorjauksineen.

Vastaisuudessa Fast Ring -päivitystahdin valinneet testaajat saavat kokeiltavakseen RS_PRERELEASE-kanavan testiversioita. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vapaaehtoiset testaavat sellaisia ominaisuuksia, joilla ei ole määriteltyä julkaisupäivää.

Microsoft haluaa toimillaan helpottaa Windows 10:n kehitystyötä ja varmistaa ominaisuuspäivitysten paremman laadun. Yhtiö voi näin helpommin kertoa Windowsin tulevista ominaisuuksista etukäteen ilman suuren yleisön painetta ja aikataulujumppaa.

Windows Latest kirjoittaa Microsoftin aloittavan lähiviikkojen aikana sellaisten uusien Windows-ominaisuuksien testaamisen, joita ei ole tarkoitus julkaista vuonna 2020.

Windows 10:n seuraava suurempi ominaisuuspäivitys on nimeltään Windows 10 20H1 ja se on tarkoitus julkaista käyttäjille tulevana keväänä. Tämänhetkisten tietojen mukaan Microsoft on jo ehtinyt viimeistellä päivityspaketin, ja seuraavaksi vuorossa on kattava testikierros.