Microsoft on sulkenut Lumia-älypuhelimille omistetun virallisen YouTube-kanavan. Uusia videoita kanavalle on ladattu viimeksi viime marraskuussa.

Microsoft naulaa hiljalleen viimeisiä nauloja Lumia-älypuhelimien arkkuun. Aiemmin internetistä ovat poistuneet muun muassa Lumian viralliset Twitter- ja Instagram-tilit, Winbeta kirjoittaa.

Microsoftin huhutaan kehittävän täysin uudenlaista älypuhelinkonseptia. Tiedot projektista ovat kuitenkin toistaiseksi hyvin niukat, sillä Redmondin jätti ei ole kommentoinut asiaa oikeastaan sanallakaan.

Yhtiön toimitusjohtaja Satya Nadella on kuitenkin vahvistanut, että uusia älypuhelimia on luvassa, ne eivät vain muistuta mitään nykyisin tuntemaamme.

Lumia-tuen YouTube-kanava on edelleen olemassa, joskaan uutta sisältöä se ei ole nähnyt yli vuoteen. Viralliselle Windows Phone -YouTube-kanavalle on ladattu uutta sisältöä viimeksi kaksi vuotta sitten. Windows Phone -kanava kokee todennäköisesti uudelleenbrändäyksen Microsoftin julkaistessa uuden mobiililaitteensa, Winbeta ennustaa.

Lumian Facebook-sivu on vielä tallella, joskaan uusia tilapäivityksiä sivusto ei ole nähnyt tänä vuonna lainkaan.