Lokakuun 10. päivä merkitsee samalla Office 2007:n tukiajan päättymistä. Microsoft suosittelee päivittämään uudempaan versioon.

Office 2007 saa viimeiset päivityksensä Microsoftin seuraavana päivitystiistaina, eli lokakuun 10. päivänä. Tämän jälkeen toimisto-ohjelmistolle ei ole enää luvassa minkäänlaista tukea, kuten tietoturva- tai bugikorjauksia, Microsoft varoittaa.

Microsoftin mukaan paras vaihtoehto on Office 365 -palvelu, jossa käyttäjän ei tarvitse huolehtia tukiajan päättymisestä, sillä käytössä on aina palvelun tuorein versio.

Mahdollisia päivitysteitä on kuitenkin muitakin. Esimerkiksi siirtyminen Office 2016:n käyttäjäksi merkitsee sitä, että tietoturvapäivityksiä on luvassa ainakin vuoden 2025 lokakuun 14. päivään asti. Office 365 ProPlus puolestaan tarjoaa toimisto-ohjelmistokokonaisuuden korkeintaan viidelle pc- ja Mac-laitteelle. Myös Office 2013 on edelleen tuettujen versioiden listalla.

Office 2007:n käyttö määräajan jälkeen muuttuu kuitenkin vaaralliseksi, sillä ohjelmistosta mahdollisesti löydettäviä uusia haavoittuvuuksia ei enää tulla tilkitsemään. Eräs vaihtoehto on myös siirtyminen Officen ilmaisen korvikkeen, kuten LibreOfficen, käyttäjäksi.