Microsoftin mukaan Windows 10 Fall Creators Update on nyt riittävän ”valmis”, jotta päivitys voidaan asentaa myös yrityskoneisiin, ArsTechnica kirjoittaa.

Microsoft julkaisi Fall Creators Update -päivityksen viime lokakuussa. Vanhoista mokista viisastuneena Redmondin jätti tarjosi päivitystä varovaisesti, jotta pahimmat yhteensopivuusongelmat voitaisiin välttää.

Päivitysprosessi osoittautui menestykseksi, minkä johdosta Fall Creators Update on nyt kaikkien saatavilla. Tällä hetkellä päivitys on asennettu jo 100 miljoonaan laitteeseen, Microsoft kehaisee.

Päivityksen voi asentaa Windows Updaten kautta, ellei Windows 10 ole sitä vielä tarjonnut automaattisesti. Käytössä olevan version voi tarkistaa esimerkiksi winver-komennolla. Mikäli käyttöjärjestelmän versioksi ilmoitetaan 1709, on Fall Creators Update jo asennettu tietokoneelle.

Microsoft pyrkii julkaisemaan kaksi suurempaa ominaisuuspäivitystä Windows 10:lle joka vuosi. Tahti on kiihtynyt vuoden 2016 elokuussa julkaistun Anniversary Updaten jälkeen.

Viime vuoden huhtikuussa julkaistun Creators Updaten leviämiseen meni neljä kuukautta, ennen kuin päivitys saavutti 100 miljoonan asennuksen rajapyykin.