Microsoftin Build 2017 -tapahtumassa esittelemä Timeline-ominaisuus ei ehdi syksyn suurpäivitykseen.

Microsoft viittaa Fall Creators Update -päivitykseen versionumerolla 1709, mikä saattaa tarkoittaa syyskuussa tai lokakuussa tapahtuvaa julkaisua, Neowin kirjoittaa. Esimerkiksi viime huhtikuussa julkaistu Creators Update on versionumeroltaan 1703.

Odotettua Timeline-ominaisuutta ei kuitenkaan syyspäivityksessä tulla näkemään. Microsoftin Joe Belfioren mukaan ominaisuutta ei ole lykätty, vaan se ei vain ole vielä valmis.

Windows Insider -testaajat saanevat Timeline-ominaisuuden beetatestiin pian Fall Creators Updaten julkaisun jälkeen, Belfiore lupaa.

Timeline mahdollistaa työn jatkamisen siitä, mihin viimeksi jäi. Esimerkiksi työpäivän jälkeen tietokoneella kesken jäänyttä dokumenttia on mahdollista räplätä vaikkapa älypuhelimella. Toisin kuin Applen Handoff-ominaisuus, Timeline toimii laitealustasta riippumatta. Handoff on rajoitettu toimimaan vain Applen laitteilla, Engadget muistuttaa.

Correct. Timeline won’t be in the Fall Creators Update. We’re planning for it to be in early insider builds shortly after FCU is out.

— Joe Belfiore (@joebelfiore) 3. heinäkuuta 2017