Jo aiemmin otaksuttiin, että luvassa on uusia tuotejulkistuksia. Nyt asia on uusien lehdistökutsujen myötä varma, The Next Web kertoo. Kyseessä on ilmeisen tärkeäksi koettu tilaisuus, sillä paikalla on Surface-tuoteperheestä vastaavan johtajan Panos Panayn lisäksi myös Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella. Tilaisuudesta luvataan myös livelähetys verkkoon kaikkien katsottavaksi.

The Next Webin mukaan kahdesta pienestä asiasta voi päätellä yllättävän paljon. Microsoft ei esimerkiksi järjestänyt livestriimiä Surface Book 2- tai Pro 6 -mallin julkistuksesta. Kun julkistettavana oli Surface Studio, eli aivan uudenlainen tuote, haluttiin tilaisuus koko maailman silmien nähtäville. Myöskään Nadella ei vaivaudu paikalle aivan kaikkiin kissanristiäisiin.

Huhujen mukaan luvassa on lopultakin ”Centaurus”-koodinimellä tunnettu kahden näytön Surface-kannettava, joka kilpailee taittuvia älypuhelimia vastaan. Laite hyödyntää ilmeisesti Windows Lite -käyttöjärjestelmää. Voi myös olla, että yhtiö kertoo tilaisuudessa Surface-kaiuttimesta.

Tuli tuutista mitä tahansa, lähetystä paikan päältä voi halutessaan seurata täältä.